Referenties

Harm Schuil
Harm Schuil
10/12/2023
Professioneel.bedrijf. Kundig en goed werk. Prettig samenwerken en komen afspraken na. Van harte aanbevolen
Kroon Webdesign
Kroon Webdesign
10/01/2015
Zeer tevreden over de samenwerking met PaintEasy, schilder Hilversum. Een echte hands-on-mentaliteit. Kortom: een zeer kundige partij die meedenkt en gemaakte afspraken nakomt, de basis voor een langdurige zakelijke relatie. Goede bereikbaarheid, via email, telefoon.

Overige Referenties

Dhr. J.A.A. van der Plaat

Ik heb Yulian en zijn team opnieuw gekozen om ook de door mij nieuw aangekochte woning te schilderen. Kwalitatief uitstekend werk, het hout is netjes hersteld op plaatsen waar nodig en(…)

Annette
Hollandsche Rading

Ons houten huis is zeer vakkundig geschilderd. Ook werd er meegedacht over deze mooie kleur grachtengroen, het straalt ons tegemoet! Dagelijks, rondom ons huis, alles keurig opgeruimd.(…)

Administrator Answer
Beste Annette en Cas,
Hartelijk dank voor uw complimenten en ook wij hebben met veel plezier aan jullie prachtige woning én met jullie gewerkt.
Mevr. J. Janssen

“PaintEasy heeft bij mij prachtig werk geleverd, op een manier die mij elke dag dat Yulian en Nico aan het werk waren tevreden stemde.
Zij werken netjes en zorgvuldig. Ze zijn(…)

Mevr. Branda Weiland

Mooi werk opgeleverd, enorm blij mee. De bovenste verdieping van ons huis ziet er weer strak uit. Goede prijs/kwaliteit!

Dhr. P van der Molen

Gedreven eigenaar, vriendelijke medewerkers, goed materiaal, vakwerk geleverd: beeldschoon resultaat.

Mevr. T. van der Veen

Service en vakmanschap staan voorop bij schildersbedrijf Painteasy! Wij zijn heel tevreden met het door de heer Yordanov uitgevoerde buitenschilderwerk aan onze woning.

Dhr. A Bonte

Jaren geleden het hout buiten ook door PaintEasy laten schilderen. Daar waren wij toen zeer tevreden over en hebben nu dus weer al het buitenwerk door deze firma laten doen. We waren(…)

Clemens Ebbinkhuijsen
Bussum

Waarom uitermate tevreden?

Snelle reactie om eens langs te komen
Heldere een realistische offerte
Vlot en net werk
Strak in de lak
Vertrouwd en veilig gevoel

Kortom: uitermate tevreden