Garantie van PaintEasy

OnderhoudNL Garantie-bedrijven

OnderhoudNL Garantie-bedrijven zijn schildersbedrijven, schilders, glaszetters en onderhoudsspecialisten die werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF-Erkenningsregeling (handelend onder de naam OnderhoudNL Garantie). De AF-Erkennings­regeling (handelend onder de naam OnderhoudNL Garantie) is in 1995 ingevoerd op initiatief van FOSAG (lees: OnderhoudNL), de ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings-en glasbranche. Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak-en bedrijfstechnische diplo­ma’s.

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het OnderhoudNL Garantie-bedrijf (schilders, schildersbedrijf, glaszetter, onderhoudsbedrijf) waarmee u in zee gaat én over de kwaliteit van de opgeleverde schilderwerken, onderhoudswerken, de service en de (nakomings-)garantie. In Nederland zijn ruim 1.200 OnderhoudNL Garantie-bedrijven.

VvE-label

Bent u lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dan heeft u te maken met de Nieuwe Appartementswet van 1 mei 2005, waarin vastgelegd is dat uiterlijk 1 mei 2008 alle VvE’s in Nederland een reservefonds groot onderhoud moeten hebben opgebouwd. Bent u als VvE aangesloten bij de belangenorganisatie VvE-Belang? Dan kunt u gebruik maken van de exclusieve afspraken tussen VvE-Belang en OnderhoudNL Garantie over de uitvoering van dat groot onderhoudswerk. Zo wordt bijvoorbeeld elk groot onderhoudswerk, dat wordt uitgevoerd vanuit uw reservefonds, geïnspecteerd op de uitgevoerde kwaliteit. Ook is er een boekje beschikbaar met heldere tekst en uitleg over het hele traject van een groot schilderwerk en onderhoudswerk. Van selectie van het juiste schildersbedrijf, glaszetter of onderhoudsbedrijf, de offerte, de oplevering tot aan financieringsvormen van het onderhoud en een meerjarig onderhoudsplan of -abonnement. Klik hier voor meer informatie.

Stichting AF-Erkenningsregeling (sinds 1 januari 2016 handelend onder OnderhoudNL Garantie)

Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG (lees: OnderhoudNL) – Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen schilders, schildersbedrijven, glaszetters en glasafwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s of aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken.

Een deelnemend bedrijf waarmee u in zee gaat, is niet een klusbedrijf, maar een OnderhoudNL Garantie-bedrijf dat optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid biedt. U bent dus zeker van de kwaliteit van het opgeleverde schilderwerk, onderhoudswerk, de service en de garantie. In Nederland zijn ruim 1200 OnderhoudNL Garantie-bedrijven.

Bij de beoordeling voor deelname wordt gebruik gemaakt van het Reglement AF-Erkenningsregeling (sinds 1 januari 2016 handelend onder OnderhoudNL Garantie).
Dit document kunt u hier inzien.

Klantentevredenheid

Een OnderhoudNL Garantie-bedrijf is erg geïnteresseerd in uw mening over de kwaliteit van het aan u opgeleverde schilderwerk of onderhoudswerk. Daarom vraagt het schildersbedrijf, de glaszetter of het onderhoudsbedrijf u bij de factuur mee te doen aan het klantentevredenheidsonderzoek via deze website.

Met behulp van uw mening kunnen de schildersbedrijven en onderhoudsbedrijven in de toekomst nog beter aan uw wensen voldoen. Daarom alvast hartelijk dank voor uw medewerking! Bovendien maakt u kans op 100 of 1000 euro netto retour!