Uw vak schilder in Hilversum

Schilderwerk Hilversum

Om een goede bescherming van het houtwerk te waarborgen adviseren wij eens per vijf tot 7 jaar uw huis te schilderen. Het schilderwerk op de zonkant heeft eerder aandacht nodig dan de noordkant. Naast de belangrijke bescherming van het houtwerk wordt de waarde van uw huis hoger gewaardeerd wanneer het goed in de verf staat. Wij besteden alle tijd aan de werkzaamheden en doen geen concessies aan kwaliteit van de lakken, latexen, voorbereidende materialen en kitten. Door onze ervaring  geven wij de voorkeur aan de kwaliteitsverven van Sikkens, Sigma en Evert Koning.

Binnenschilderwerk kan uw interieur een totaal nieuwe uitstraling geven. Door nieuwe kleuren die op dit moment bij u persoonlijkheid passen kunt u het gevoel ervaren van een “ nieuwe” woning.

Behangen Hilversum

Door behang kunt u een eigen sfeer creeren. Het behangen begint vaak met het voorbereiden van de wanden; repareren,egaliseren soms middels het aanbrengen van een dunne stucwerklaag. Impregneren en aanbrengen van het behang. Het totale plaatje kunnen wij voor u verzorgen.

Onze zekerheden in Hilversum